Home
 

Verdiepingsweekend 'Licht en Lucht'

        10 tot en met 12 november 2017 in Olst

Klankinitiatief organiseert na een aantal jaren weer een weekend voor mensen die zich verder willen verdiepen in de methode Lichtenberg.
We hebben een mooie nieuwe locatie gevonden in Olst. Hoeve Wetermans is een plaats voor rust en onthaasten, verstilling en bezinning, inspiratie en creativiteit.
De visie en sfeer past goed bij ons en wij zien er naar uit hier te kunnen verblijven en ons een weekend geheel “onder te dompelen in de klank”.

De groepsaccommodatie heeft een prachtige hoge werkruimte met vleugel en een mooie akoestiek, waar de klank goed tot zijn recht komt.
De hoeve beschikt over 2 persoonskamers met eigen douche en toilet. Er zijn voldoende zitjes en ruimtes om je tussendoor even terug te trekken.
De hoeve ligt 5 kilometer boven Deventer, en is vrijdag vanuit Olst of Deventer
met de bus te bereiken. Het grenst aan het natuurgebied: Het Hanszebos.
Dit natuur-stiltegebied draagt bij aan het gevoel een weekend helemaal weg te zijn.
Er starten rondwandelingen in de buurt. Zie de site: www.hoevewetermans.nl

Er is ruimte voor 10-14 mensen die zich aan de hand van een thema verder in de methode Lichtenberg willen verdiepen. Er is een grote plaats ingeruimd voor individuele lessen in een halve groep.
Lichaamsbewustwording, theorie, samen luisteren en zingen komen op creatieve wijze aan bod. Naast het zingen van klanken werken we aan een aantal liederen die vooraf worden toegestuurd. Met elkaar en individueel ga je een ontwikkelingsproces aan.
Veel facetten uit dit weekend worden op soortgelijke wijze in de weekenden in het Lichtenberger Instituut aangeboden. Dit jaar is het thema: Licht en Lucht

De kosten zijn € 340,- inclusief 2 overnachtingen in tweepersoonskamers met gescheiden bedden, 2 keer ontbijt, 2 keer lunch en 2 keer diner. De kok zal vegetarische maaltijden voor ons verzorgen.
Aanvang: vrijdag 10 november 16.30 – 17.00 uur. Einde: zondag 12 november 16.00 uur.


Als je iemand kent die belangstelling heeft voor dit weekend, maar die nog niet bekend is met de methode, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

informatie en inschrijven

  


Themadag voorjaar 2018

vrijdag 6 april
'Van binnnen zingen'


Klank & Qigong voorjaar 2018

vrijdag 15 juni 2018 

Koorreis naar Engeland

13 - 20 juli 2018
Nog plek voor 1 tenor. 

ZomerZangweek Bredevoort 2018

20 - 24 augustus 2018